Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sicer zgleda kot, da se spet delam norca, ampak naslednjih 14 dni bo ključnih.... 😜   To pa zato, ker upam, da je moj prjatu Holob, dovolj brihten, da bo ceno goriv vzdrževal dovolj visoko, da ne bomo imeli tukaj bencinskega turizma. Če bodo šle cene v Avstriji na 2€, bomo morali bit mi minimalno na 1,85€.  Bolj je namreč pomembno, da boš gorivo lahko kupil kot pa da boš dal za tank 10€ manj.    Mogoče me kdo zdajle pošilja na izlet v kurac, ampak vsaj na ta izlet se lahko odpeljem, ker drugače tud izleta v kurac ne bo, če goriv ne bo, ali pa da bo država prisiljena v redukcije in raznorazne omejitve... par-nepar, pa bencinski boni, če se kdo še tega spomni.
    • In to zato, ker se eni blesavi kmeti vozijo s cistenami na prikolici po kurilca....
    • Ne omenjaj...   Mene je že eden od sinov spraševal, če bi lahko električni čoln poganjal na jegulje...
    • Pozdrav, dva meseca nazaj sem napolnil AdBlue do vrha in od takrat je stalno na 100%, kljub temu, da sem naredil cca. 3000km. Vem, da ni veliko ampak mislim, da bi vseeno moral pasti vsaj za 10%. A je to spet kakšen senzor?
    • Ukraden v noči iz 8. na 9. marec.   Obstaja namig, da so ga videli naloženega na pick-up vozilo na poti proti Krasu.   Če bi kdo kje zvedel za kakšne čudne posle in nenadna lastništva ali pa opazil kje parkiran motor brez lastnika...  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.