Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sicer zgleda kot, da se spet delam norca, ampak naslednjih 14 dni bo ključnih.... 😜 To pa zato, ker upam, da je moj prjatu Holob, dovolj brihten, da bo ceno goriv vzdrževal dovolj visoko, da ne bomo imeli tukaj bencinskega turizma. Če bodo šle cene v Avstriji na 2€, bomo morali bit mi minimalno na 1,85€. Bolj je namreč pomembno, da boš gorivo lahko kupil kot pa da boš dal za tank 10€ manj. Mogoče me kdo zdajle pošilja na izlet v kurac, ampak vsaj na ta izlet se lahko odpeljem, ker drugače tud izleta v kurac ne bo, če goriv ne bo, ali pa da bo država prisiljena v redukcije in raznorazne omejitve... par-nepar, pa bencinski boni, če se kdo še tega spomni.
-
In to zato, ker se eni blesavi kmeti vozijo s cistenami na prikolici po kurilca....
-
Ne omenjaj... Mene je že eden od sinov spraševal, če bi lahko električni čoln poganjal na jegulje...
-
Od Mazda6CDGT · Napisano
Pozdrav, dva meseca nazaj sem napolnil AdBlue do vrha in od takrat je stalno na 100%, kljub temu, da sem naredil cca. 3000km. Vem, da ni veliko ampak mislim, da bi vseeno moral pasti vsaj za 10%. A je to spet kakšen senzor?
-