Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A tej so ta pravi? https://trgovina.hobyles.si/izdelek/rocna-dleta-narex-z-lesenim-rocajem/ Jaz bi naročil posamezne in le tiste, ki jih res rabim. Pa cena se mi zdi v redu. Ja, do sedaj sem jih brusil na okroglem brusilniku , pa potem na brusnem kamnu in na koncu sem jih poliral. A mislim, da bi se jih dalo s tem tvojim strojčkom bolje nabrusiti.🤔
-
Ko pa imajo mladi pari raje psičke. Ko so pa "tok prisrčni, pa tko neproblematični". Ja, otroci so strošek . Pa sebi ne morejo tolko privoščiti. Ubožčki. Se mi kar smilijo.😭
-
Moja Mazda, isti paket opreme 👍: Drugačen način osvajanja kupcev WWW.AVTOMOBILIZEM.COM Trenutno najmanjši križanec v ponudbi japonske znamke zaznamuje kombinacija dobrih voznih lastnosti z uporabnostjo, ki jo prinaša... Spodaj so komentarji podobni kot v tej temi, nekam znani... 😀 LP
-
Kaj je to en zatežen narod, da se niti v postelji več ne zabava... Očitno se vsi toliko jebejo preko odvetnikov, da jim za drugo ni kaj dosti... Nizka rodnost 'kaže zobe': nas bodo reševali tuji delavci? | 24ur.com WWW.24UR.COM Slovenijo že leta pesti nizka rodnost, bistveno pod stopnjo, ki bi omogočala dolgoročno naravno obnavljanje prebivalstva. Vse od leta 2017 v državi umre več ljudi, kot se jih rodi. Število rojenih otrok pada...
-