Skoči na vsebino

Mazda motorbike

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

2 Marko - nije harley.....yamaha neka...bar mislim!! Bas se ne kuzim previse u motore!! Ali fora izgleda! :D

hrdzodr0iy2rt.gif

Napisano

He he,dobra finta! :bravo: Sn ?e res pomislo,da so za?eli motore izdelovat! :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

drek pumpa :hohoho: ....pa ?eprav Mazda pi?e gor,kar pa je itak photoshop.

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

kaj pa je to, a so samo mazdini znakci...

mazda je delala motorje v 50-ih letih.... tole pa prvi? vidim

.... zna?ilno je, da so japonske firme z, ki izdelujejo samo motorje: Yamaha, Kawasaki

, ki izdelujejo avtomobile in motorje: Suzuki in Honda

, ki izdelujejo samo avtomobile: Toyota in Mazda, Subaru. Daihatsu

in mislim, da konec,

ali je ?e kaj, kaj pravite....

IPB Image
Napisano

ker sem tudi sam motorist sem prvo mislil :jupiii::danzoman:

ali ko sem videl slike...

torej da se neboste preve? obremenjevali...

to je Kawasaki VN1600 Classic Tourer

http://www.motosvet.com/katalog/moto_show.php?cid=2_256

Kaj vozi???

Nisem pa pogruntal,da je Kwak.

@Violet - upam,da ve?,da Kawasaki ne dela samo motociklov-Klik,klikni na Products...

Pri avtomobilih si pozabla Nissan, Lexus(itak spada pod Toyoto)

lp vuk

Napisano

saj nobena firma ni fiksna samo pri eni stvari...kot npr hyundai ma najve?jo firmo za izdelavo najve?jih ladj na svetu...tiste transportere velike :)

@vuk cbr

Napisano

saj nobena firma ni fiksna samo pri eni stvari...kot npr hyundai ma najve?jo firmo za izdelavo najve?jih ladj na svetu...tiste transportere velike :)

@vuk cbr

trenutno se pogovarjamo o japonskih tovarnah...

IPB Image
Napisano

@vuk cbr

f,s,rr - 600,1000??

Napisano

slika ti naj vse pove...

Objavljena slika

xx-ka...to pa so konji?ki. Barva je pa :bravo:

To pa jaz vozim:

Objavljena slika

Napisano

lepo lepo....

gremo podpise zbirat in poslat na mazdo naj za?nejo delat tudi motorje...seveda pa naj ne popustijo pri avtomobilih :bravo:

Napisano

@Mazda323 - jap, to je nova ?ipa,ki pa se na ?alost ni izkazala v tej smeri,ko sem jaz upal,tako,da sem jo spet zmontiral dol. Preve? turbulence se ustvari & mi bobni v ?eladi.

@David - ni tonirana,temve? sem ?e kupil tak?no temno.

Napisano

VukBlackMoovingMotorbike.press :hohoho::aaaaa:

He,he...ni samo motor ?rn.

Napisano

He,he...ni samo motor ?rn.

Ja avto vem da ni,torej naslednji avtek mogo?e.... <_<

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Ja avto vem da ni,torej naslednji avtek mogo?e.... <_<

?e bo '?ena' dala soglasje bo verjetno ?rn....Sem pa drga? ciljal na moto opremo....to pa tak ve?.

Napisano

crni avti so najlepsi..taka lepa srpska beseda je : otmena :)

vuk = dark intruder

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

crni avti so najlepsi..taka lepa srpska beseda je : otmena :)

vuk = dark intruder

Ja spet odvisno od avta do avta...drga? se pa meni ?rna barva zelo dopade...?rn avto+temne ?ipe+temna plati??a.... :jupiii:

Napisano

Ja spet odvisno od avta do avta...drga? se pa meni ?rna barva zelo dopade...?rn avto+temne ?ipe+temna plati??a.... :jupiii:

u got the right combination..... i like it.... ghost rider wannabe... :hohoho:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mešaš vse po vrsti! Če je kitajc zato nategun ker ti da robo poceni in kvaliteto  potem imaš pa čudno gledanje na življenje večine ljudi, ki si ne morejo privoščit zvenečih znamk!  Pa MURO si našel, koliko Slovencev si je pa lahko kupilo tisto obleko....   
    • Mene čudi, kako ti tega ne veš?   A si pozabil kaj se je zgodilo z tekstilno industrijo v Evropi. A si pozabil kako so potonile tudi slo firme, ki niso več uspele tekmovati z dumpinškimi cenami kitajcev. A se zdi to normalno, da greš prodajat na določeno območje s tako nizkimi cenami, da gre proizvajalec v minus, ki pa ga z lahkoto pokrije drugod. Ko lokalna industrija crkne zaradi nelojalne konkurence pa dvignejo cene.   To so naredili tudi z HiFi tehniko, s televizorji, z belo tehniko itd... uničijo in po možnosti kupijo lokalne proizvajalce, ki zdaj delajo dobičke zgolj kitajcu.   Pri avtomobilih, dobivajo subvencije s strani kitajskih oblasti, da lahko tako poceni prodajajo avte, ki bi bili brez subvencij dražji kar pošteno. To se bo delalo toliko časa, da avto industrija v EU počepne potem bodo cene postale "tržne" brez konkurence.    To kar sem tu naštel so vse nepoštene prakse in zavedaj se da kitajca boli kurac a bomo še sploh imeli določen nivo blaginje, ki ga lahko imaš le če nekaj proizvajaš. Če tega ni boš imel težavo kupit karkoli - tudi kitajca ne.    Dokler se bo vse gledalo skozi denar boste ćedalje bolj revni. Ta pregovor še vedno velja, da nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. In ja sem šel skozi tako obdobje in sem se vedno nategnil, tako da tega ne počnem več.
    • nemce so za par lep denar nategnili
    • Bom za Boss-a izmeril temperaturo gum po vožnji po avtocesti  z digitalnim termometrom,  tako GY na 6-ki kot Conti na cx30. Tudi mene zanima realna temperatura. 
    • Ampak se hitro učijo in bodo počasi prevladali. Moj kitarist ima privatno plastičarsko delavnico. Do sedaj je imel nemške, angleške in italijanske stroje.  Zadnjega je kupil na kitajskem za tretjino cene. In pravi, da je daleč najboljši od vseh. Tudi na trstiranjihbpogisto zmagajo. Podobno je pri pevskih ozvočenjih.Sedaj jih že veliko kupuje zvočniške enote na kitajskem za par sto evrov na enoto in delajo enako ali še bolje kot renomirane firme. Tako, da jaz jih ne bi zaničeval.  Kar se tiče električnih avtomobilov je moje mnenje, da bodo v celoti prevzeli trge( vgrajevali vodo veliko opreme,imeli bodo dolg doseg in seveda  primerna cena). Večino kupcev ne bo brigalo od kod je avto, le cena bo narekovala prodajo  (delno tudi  kvaliteta). 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.