-
Zadnja sporočila
-
S krajami pa dvomim da bos kaj resu, se morjo naucit, da ne puscajo zadev v avtu, predvsem ne kje na sedezih. Sicer pa, sj imas bitlocker, pa si pokrit, pol je pa se enrollan v kaksnega autopilota, pa je takorecen ta racunalnik skoraj neuporaben za kogarkoli
-
Pri predmetu “narava in družba” je učiteljica rekla učencem naj vsak našteje vsaj eno cvetlico. - “Tulipan!” se je oglasil Barbara! - “Čudovito!” je vzkliknila učiteljica. - “Nagelj!” je rekla Metka. - “Čudovito!” - “Narcisa!” je rekel Bojan - “Čudovito!” se je spet oglasila učiteljica. - “Marihuana!” se je oglasil Jure. - “Kakšna roža pa je to?” je strogo rekla učiteljica. - “To ni roža,” je pojasnil Jure, “je pa čudovito!”
-
Če bi jaz vzel brezžično bi vzel superlight 2, osebna preferenca.
-
top miška, jaz jo bom tudi vzel ko g604 rikne je pa škoda, ker ima ta bt in dongle, pa replacable baterijo na aa, samo menjaš ko crkne in greš dalje dan danes gre vse samo še na integrirane baterije
-
Jaz tudi, od kar sem tole zadevo prevzel pred tremi, štirimi leti in uredil odkupe rabljenih, se je situacija drastično izboljšala. Nič več polimanih prenosnikov z nalepkami, zamaščenih tipkovnic, popljuvanih ekranov. Število uporabniških šlamparij se je iz 90% zmanjšalo na 50%. Se mi pa letos začelo pojavljat, da je vse več kraj. Prej ena v štirih letih, zdaj pa samo letos tri kraje in to vse iz parkiranih avtov. Od tega dve v Italiji in ena pri nas.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.