clio Napisano 24. maj, 2006 Prijavi Napisano 24. maj, 2006 Ima kdo slike MX3 rde?e z belimi ?rtami?Delal jo je R-Styling Citiraj
mazda-mx3 Napisano 24. maj, 2006 Prijavi Napisano 24. maj, 2006 slike najde? pri uporabniku mx3 evo Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2006 Prijavi Napisano 24. maj, 2006 Jo poslikam naslednji? ko mi parkira pod oknom. Po moje ni ni? posebnega, zvok za bruhat (auspuh pu??a kot pri norcih), za pogledat od dale? je ?e kat ko pa pride? zraven pa je preve? ki?asta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
clio Napisano 27. maj, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2006 nima ni??e slike?Mene zanima samo zadnji odbija? Citiraj
blindek Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 zaj pa mam jaz eno pro?njo tisti ki se veliko ukvarjate z photoshopom, bi mi lahko kdo pobarval tole mx-3 na kombinacijo ?rno rde?o? jaz sem se nekaj sprobaval in ni ravno uspelo Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 nima ni??e slike?Mene zanima samo zadnji odbija? Lahko bi se ?ist mal poskusu potrudit in poiskat Citiraj
Rocky Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 nima ni??e slike?Mene zanima samo zadnji odbija? fantje ne koperite noooo Citiraj
blindek Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 samo te bele ?rte, bele obrobe ob lu?eh, bele felne mi je ?ist mimo ne sicer pa stvar okusa Citiraj
ToniX Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 blindek: lahko poskusim kaj naredit, samo bi rabil ve? slik (?e ima?), predvsem pa v ve?ji resoluciji. lp Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Meni tud na pamet ne pride da bi kaj takega delal zadaj, kve?jemu samo en difuzor spodaj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 Lahko bi se ?ist mal poskusu potrudit in poiskat U?ivo je en tak skret, da sem raje pe? kot da se peljem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 zaj pa mam jaz eno pro?njo tisti ki se veliko ukvarjate z photoshopom, bi mi lahko kdo pobarval tole mx-3 na kombinacijo ?rno rde?o?jaz sem se nekaj sprobaval in ni ravno uspelo he ? tak ? Citiraj LP KAALman
Guest BrainY Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 to ga ?e postara za dodatnih 10 let Citiraj
komar Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 he ? tak ? Adijo pamet... Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 9. junij, 2006 Prijavi Napisano 9. junij, 2006 He he,KAALman,mislim,da ni tak mislo!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 10. junij, 2006 Prijavi Napisano 10. junij, 2006 hehe... vem, je bla sam ideja Citiraj LP KAALman
blindek Napisano 10. junij, 2006 Prijavi Napisano 10. junij, 2006 tak pa res nisem mislil zaj zgleda kot da bi blo tisto ?rno plasti?no probaj ?e malo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.