madmax Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Malo sem se igral z fotki?em! Mislim da so mi fotke kar uspele. :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Lepe Makro slikce. Mal bi tole po komentiral Oran?na Ro?ica Mal lep?a bi pri?la ?e bi mal od dalj slikal da se celi cveti vidijo in je fokus na pelodih (sej so? bilogija je ?e dale? nazaj ) In kako si zadovoljen z Canonom S3 IS? Citiraj
madmax Napisano 27. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Hja, kaj naj re?em....zadeva je fenomenalna! Pa ne zato ker jo mam jst, ampak zato ker je res Teh funkcij ima toliko da se zaenkrat ?e ne znajdem kej posebej med njimi ?e ti povem po pravici sem pri?akoval celo nekoliko manj. Imam ga dva dni pa ?e vedno dokrivam nove "bonbon?ke" ki jih tale stvarca ponuja. U bistvu se mi zdi da sem celo nekoliko precenil svoje zmo?nosti, kajti tale aparat jih ponuja toliko da bo verjetno vse ta potencial verjetno ostal neizkori??en (vsaj ?e en ?as). Fotoaparat je z eno besedo "zverina"! Prinesem na kak piknik, da bo? lahko sprobal.......?e seveda ?e nisi Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Ravno prej sem se mla igral z kolegovim samo nisem mogel slikat ker je bila kartica polna. No ena od dobrih funkcij je tudi da nastavi? fotoaparat na stojalo in recimo vsake 30s naredi sliko in s tem naredi? ene vrste film?ek Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Ravno prej sem se mla igral z kolegovim samo nisem mogel slikat ker je bila kartica polna.No ena od dobrih funkcij je tudi da nastavi? fotoaparat na stojalo in recimo vsake 30s naredi sliko in s tem naredi? ene vrste film?ek To ma G5 ?e 3 leta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Napisano 27. junij, 2006 Sorry ker se z fotografijo malo bolj ukvarjam ?ele kak let, pa ?e to nisem kej preve? tehnike spremljal. A G5 ima? ti? Sem pozabil kerga Canona ima? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Napisano 28. junij, 2006 Sorry ker se z fotografijo malo bolj ukvarjam ?ele kak let, pa ?e to nisem kej preve? tehnike spremljal. A G5 ima? ti? Sem pozabil kerga Canona ima? Jap mam ja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.