V bistvu si napisal točno to, kar sem napisal jaz: Majhen SUV, pa malo večji SUV, pa še malo večji SUV. In to je v glavnem to.
Mazda 2: a za to rabiš B kategorijo al se to vozi z A kategorijo (kategorija vozil L5e)?
Mazda 3 in Mazda 3 sedan je majhen mestni avtomobilček, v redu, tega ti priznam.
Mazda 6e nikjer ne najdem. Mogoče zato, ker nima dizel motorja... Sem pa nekje zasledil, da je to nek PRC jajc...
Nato si naštel štiri SUVe. Torej ni samo majhen SUV, malo večji SUV in velik SUV ampak je še en SUV nekje vmes.
Mazda MX-5 je pa bolj ekstavaganca kot avto in si težko predstavljam, da bi se tako vozilo uporabljalo kot "družinski avto", s katerim bi peljal špežo iz trgovine (razen, če "špeža" obsega dve konzervi, vrečko tortelinov, štruco kruha in en six-pack piva), kakšno omarico iz trgovine, dva ali tri otroke v vrtec in podobno... Torej ga spet ne moreš šteti med navadne avtomobile. Kar se tega tiče, bi bil bolj primeren RX-8, ampak tudi tega nekako ne najdem...
Dobro, se bom popravil: ne da ni izbire, ampak imaš na izbiro en majhen mestni avto in štiri SUVe.
Boljše?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.