Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Alexa (Amazon) kot že zgoraj napisano, žal ne podpira Slovenije, zato je tudi ni med državami. Zgleda, da za Amazon nismo država, verjetno še nikoli niso slišali za nas, kaj šele da smo celo država v EU 😁. Se pa strinjam, da bi morali pri Mazda Slovenija jasno povedati (in napisati pri opremi), da Alexa zaenkrat ni možna v slovenščini.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Samo primer. Slovenski "domoljubi", beri: domobranci, so 16 letnemu pobu ukazali naj teče, oni pa da bodo streljali. Zadeli so ga v glavo. Prepričani da je mrtev, so ga samo sezuli in pustili. Človek je potem povsem normalno živel še 6 desetletij. Bil je moj oče. Boss ima absolutno prav, strel v glavo ni tako ziher kot strel v vrat. -
Na sliki piše i5 2500K 😉 Uradno W11 tu gor ne bo laufal, ker ni uradno podprt. Tako sem tudi jaz pred leti i7 3820K prodal, da sem kišto usposobil za W11.
-
Sicer nimam Alexe v avtu… uporabljam pa jo preko Echo Show… in deluje tudi v angleščini… Žal pa slovenscine ni… tako, kot je nima praktično nobena rešitev za glasovno upravljanje…
-
Za "navadne smrtnike" je že na 10m prostoročno stoje brez naslona z pištolo zelo težko zadeti krog 10cm. Tukaj veliko vlogo igrajo izkušnje,ki pa jih je domnevni atentator imel....pa še puška,leže,z naslonom...je čisto druga zgodba.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)