Skoči na vsebino

barabe na delu

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:D mas prav ja,bi mu slucajno kaj naredo :whatever: pol pa bi me tozo pa sem v k....

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

OO fuck.. grdo.-... kot da bi en s topom stisnu noter... prste treba sekat komu,....

Boglej zdej malo po malih oglasih kdo prodaja te kose.. mogo?e kaj najde?..

Upam da si imel kasko priti kraji.... <_<

LP daVid

Edit....

Kaj nebi blo la?je prerezat platneno streho kot da razturat pleh??? :o

Na streho sem tudi jaz pomislil... Je pa res, da ima Mazdica ful mehek pleh, kar se vidi ?e potem, da vsak, ki ima 5 minut ?asa pusti udrtino na mojih vratih. Itak je pa folk brezobziren.

Jaz osebno ne bi imel srca, da bi v tak lep avto kot je MX-5 tako luknjo naredil.

Sicer so mi pa na Gami rekli, da je bil na delu profi. Namre? vse je bilo odmontirano zelo strokovno.

Hvalabogu imam kasko. Menda bo vse skup ko?tal okrog miljona.

Napisano

Pa kako profi ?e je naredil tako luknjo :D

Mogo?e ni imel o?al s sabo, pa je raj? naredu velko lukno! <_<

Upam, da se bo zadeva uredila, oz. da najdejo storilca, ?eprav je najbr? ?la zadeva po naro?ilu, po mo?nosti prek na?ih meja! :(

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja Boeing 737 Max.   Zanimivo ja, ko želiš Čajniza dat v račun pri nakupu novega avta ti ga pa nikjer ne vzamejo... res mora biti tole noro dobra odločitev za nabavo avta, ki po nakupu ne drži nobene vrednosti. Pa da bi človek rekel, eh ni panike ga bom imel pa do konca življenske dobe, sam kaj ko ta ni 20 let, ampak manj kot 10, ker rezervnih delov ne bo.   Čajnizi že danes zadeve prodajajo tako. Pošljejo ti 10 e-skirojev, 5 jih prodaš 5 je pa za rezervne dele. Sliši se fantastično, češ ja sej z enim lahko popravim 5 drugih, problem je to, da večino odletava enak del in teh 5 "rezervnih" je natanko za enkratno menjavo, vse ostalo se ti pa v skladišču nabira, ker ne moreš kar stran vržt.   Čajnizi sploh nimajo urejene ponakupne mreže in slej kot prej še vsakdo zabrede v to moćvirje. Če ni posebno draga zadeva pač kupiš novo, kaj pa pri avtu? Da ne govorimo še o požrešnosti zastopnikov in prodajalcev, ki za avto, ki na Kitajskem stane 30k€ pri nas hočejo 50k€+. Noro res, razliko pa pokrivamo vsi preko subvencij. To je tak uraden lopovluk, da ga ni večjega.
    • https://www.avtomanija.com/2026/07/117828/naslednja-generacija-bo-na-voljo-tudi-z-bencinskim-motorjem
    • Ta podatek mi je znan, če bom kaj kupoval bom čakal na nov razpis, ki upam, da ga še ujamem. Se pa vsekakor strinjam, da bi bilo potrebno to ukiniti, sam upam da ne še letos😅
    • Čakam kdaj boš Zoe-ta prodal in bo kitajc pri hiši....
    • Bolšji kot vsak SUV... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.