Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Enako, tudi moja cepilna knjižica je objavljena v tej temi kjer se vidi koliko poživitvenih sem prejel proti klopnemu meningoencefalitisu. Zato mi gre pa tolk na živce, da me zmerjajo z anticepilcem tisti, ki se verjetno v zadnjih 40 letih niso cepili niti enkrat za bolezni, ki jih poznamo že dolgo.    Problem je samo eno "cepivo", ki ni bilo niti preverjeno, niti dovolj klinično stestirano (vse skupaj na nekaj miših) pri tem pa je šlo za popolnoma nov postopek MRNA cepiv na genski osnovi delovanja. Ta postopek pa je praktično tako nov, da sploh nima nobenega kliničnega zaledja in ker se gre pri tem za manipulacijo in gensko spreminjanje delovanja v celicah in ne klasičnega z neaktivnimi virusi, je pač zame tole en velik NO GO.   Ne vem z GSO za prehrano in podobno je cel halo in se berejo deklaracije na hrani spred in zadi, a ko pa gre za direktno gensko terapijo v obliki injeciranja neposredno v telo posameznika so pa eni kr pripravljeni, da se delajo eksperimenti na njih. Sej verjetno bo vse OK, ampak zakaj tvegat?
    • To je tupična težava pri previsokem tlaku v pnevmatikah.
    • A ima kdo izkušnje s previsokim tlakom pnevmatik in da mu je najbolj pobiralo profil po sredini tekalne površine? 
    • Gume se največ pobirajo po robovih v ovinkih zaradi agresivne vožnje. Če se samo " voziš " po cesti ti jih nima kaj.pretorano  pobrati. Ja, normalna obraba. 
    • Tudi sam še čakam, da bom menjal gume zarad profila Mogoče bo pa na nissano to zdej prvič.   Js mam za šestko podobne izkušnje, in spredaj bulam 2.6 ker drugače se vidi, da guma pritiska ob tla še po bočnici, med tem  ko zadaj na 2.4 še sploh ne pritiska cel profil. Enormna razlika v teži spredaj zadaj pač.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.