Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
V soboto sem obljubljal članek o Boschevem pogonu. Sedaj je objavljen: https://www.kacnje.eu/2025/09/degradacija-baterije-pri-elektricnem-kolesu.html
-
Za ta denar bi bilo verjetno ceneje, da bi si omislil en mali prenosni, kemični scalnik. 😉
-
Eni kupijo, več šanse maš da prodaš Spartana kot jaz Mazdo 🤣 Dosti jih nosi ure take kot daily watch in ne uporablja za šport sploh.
-
Misliš, da bo kdo to kupil? Ker se pozna, da je napaka na vezju. Res ima pošteno porabo baterije. Če ga kupijo kitajci, ko ga imam jaz, mi je vseeno. Po časovni osi sem bil prej 😎 Sebe ne prepričujem nič. Menjava pri meni pride, ko zadeva bluzi. Ne ko začne, ampak ko tolko bluzi, da je imam dost. Če te zanima, mi je pol leta nazaj uradni servis rekel, če jo sploh želim nazaj ali jo kar stran vržejo.
-
Suunto app je bil odzun že leta 2018 funkcionalen popolnoma leta 2019 padon 6let ne 8. Pač nadrsalil si se jebi ga. To da si delal prehod šele 21 je pa tvoja težava, ta pametni so že prej preklopli. Prjatu ma ambit 3, ki je še starejša ura pa ni imel težav s prehodom. Se mi zdi da z vsem tem pisanjem se nekako sam sebe prepričuješ, da je nakup nove ure (garmin) utemljen/potreben. Prodaj Spartan-a pa naredi prehod na Gramina, pa moli da jih Kitajci ne kupijo
-