Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Bolj je strah, da ne bo ta alarm izkoriščali tud za napoved malo večjega dežja. Al pa kakšne druge manj pomembne stvari in bo cingljalo do nezavesti. Pol si bodo res ljudje to trajno izklapljali. Verjetno arsov rdeči alarm ni take stopnje, da bi moral biti pušan na telefone, se pa hitro zgodilo, da bi nekdo tudi na to pomislil in preventivno mal pošiljal naokoli. Ker v takem bo izgubila cela zgodba svoj smisel.
-
Mene pa res zanima kolikokrat v enem letu se bo ta alarm v sploh oglasil razen v soboto 🤔
-
Dobro vprašanje. Je pa za odgovore treba it zgodovino preverjat nekoliko dlje nazaj in se nikakor ne zadovoljit z mantro EU politike in uradnih medijev, da se je zgodovina začela konec februarja 2022. Pa ločit je treba vzroke ter posledice. Ampak kakorkoli že - zakaj se noče it k trajnem miru ampak EU zahteva le prekinitev spopadov. Zakaj ne trajni mir pa da se norija konča? Mogoče zato, ker kolektivni zahod bi Ukrajini samo omogočil predah, da se spet zbere in ponovno oboroži za nadaljevanje konflikta. Misliš, da bo Rusija še 1x nasedla Minsk sporazumoma, kjer sta tako Merklca kot Holland sama priznala, da je šlo za prevaro, da bi Ukrajini kupili čas za pripravo in oboroževanje. Jebat ga, jaz osebno ne zaupam nikomur, ki me je poskuša nategnit. Verjetno ti tud ne @Alex Ampak kakor koli že vedno je treba gledat širšo sliko, si odstranit plašnice, pogledat izzven pripovednih okvirjev. Hja svet ni črno bel kot si ga nekateri predstavljajo.
-