Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
....naj odstrelijo... Vplivni posamezniki, tko kot v Srbiji zdaj... Kaj se dela dol? Tko je v Belorusiji in Rusiji... Ni svobode medijev in zatirati drugače misleče. Trenutni lep primer Srbija. Hvala bogu, da zaenkrat brez žrtev.
-
Poglej, pač ne bova prišla skupaj in tako pač je. Vsak ima svoje mnenje. Jaz sem mnenja, da je bil pravilen korak, da se je Japonce takrat dobro po gobcu udarilo. Ne vem, če bi tisto psihopatako samomorilsko mentaliteto kaj drugega obrnilo proti predaji. Vsaj, če malo zgodovino bereš kaj so počeli po Aziji že celo desetletje pred vojno. Sem nekaj objavil malo nazaj. Preberi. Kar se pa tiče ostalih nedolžnih državljanov, bi rekel pa takole. Vsi v državi so odgovorni, da se psihopate odstrani iz prestola, drugače nosijo (nosimo) posledice. Ni pa to tako enostavno kot se sliši. Rusi naj odstrelijo Putina, če bi večina šla raje kontra kot on. Izraelci naj odstranijo Bibija, če večini ne paše to kar se dela po Gazi, itd. Pa bo. Tudi Ceaușesco je dobil kar si je zaslužil. Prej bi malo mislil, pa bi bilo. Drugače pridejo pa posledice in kot si rekel nato še interesi. Takle mamo.
-
Izgleda, da si jo nam poslal že nekaj na obalo. Danes so že rahkli sunki. 😊
-