Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Glede na to, da mamo zdaj nacionalno obveščanje ob katastrofah, bi skoraj morali. Sistem imamo tko da, fuj Golob.😜
-
Jaz bom volil manjše "zlo". Lažnivega vegana ziher ne.🤣 Če si glavni,pol si glavni,in se tudi obnašaj in ravnaj kot glavni. Za "letečo podgano"...zanjo vemo,kdo je glavni...danes zine eno...a čez en dan (da ima "palček" čas reagirati in dati komando) zine drugo....in vedno znova in znova in znova....ista zgodba...samo "mešanje dreka" in narejenega ni nič...kar je glede na vlado dobro...je pa žalostno. JJ je takrat imel vsaj jajca se z Corona krizo spopasti,čeprav je vedel,da ukrepi ne bodo priljubljeni. So pa bili ukrepi glede na sosednje države najmilejši,če ne meni nebi ratalo ostati necepljen. Danes bi bilo drugače,ker tistega "peska v oči" od "stroke" in farma-industrije nebi bilo v takšni meri oz. jim bi le redki verjeli. Moje podrobnejše mnenje o tem lahko prebereš v temi o Coroni... A kdo bere tiste bele jumbo plakate ob cesti...včasih postrežejo z zanimivimi podatki...
-
Fun fact: vozil MG4 z 200+ konji. Po laičnem občutku je pospešek 140-170 km/h na ravni tistega iz 100-130 km/h, če ne celo malenkost boljši - meril pa res nisem. To pripisujem dejstvu, da so inženirji spustili elektroniko na prosto, ko se obrati elektromotorja približajo maksimumu (prej pa pač skrbijo, da je malce zadušen, da ne bi "kopal" za vsak drek). ZOE je pa sploh zadušen v spodnjem območju, ker šele po 30 km/h da od sebe tisti "šus", sicer bi zagotovo imel še sekundo manj do stotice - no, pa pojedel kak komplet gum več.