Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Konkretno me bolj zanima nova Mazda CX-5 z hibridno verzijo motorja, seveda pa oblikovno tako zunaj kot znotraj, ko pride v živo v SI. Predvidevam pa, da bo tudi končna cena verjetno višja kot s sedanjim motorjem, mogoče pa bodo kakšni "popusti" na začetku.........
-
Nekateri res ne morejo brez težav, mislim na dogodke danes v visokogorju.... 🥴🤔
-
PogiCAR zdajle vodi na EP cestni dirki, 47km do cilja; Še 51 km in trjie krajši krogi: Pogačar 40 sekund pred četverico zasledovalcev WWW.RTVSLO.SI Bo Tadej Pogačar na jugu Francije svetovnemu naslovu dodal še evropsko krono? Svetovni prvak je 75 km pred ciljem ostal sam, saj...
-
Kako ti sprašuješ druge: ti manjka funkcionalne pismenosti? Jaz ne govorim o koncu pospeševalnega pasu ampak o začetku. Čim je bilo konec polne črte med pospeševalnim in voznim pasom, kar pomeni, da se je začela prekinjena, ki jim dovoljuje, da zavijejo na vozni pas, kar pa ne pomeni, da ne smejo pospeševati še naprej in se iz pospeševalnega na vozni prestaviti proti koncu pospeševalnega pasu. Mah, pusti stat, ja, @Boss, ti si tanartabltapametnejši in tanartabltabolši strokovnjak na vseh področjih. Mi je pa počasi jasno, zakaj tako zagovarjaš Ruse in zakaj je Janša vedno za vse kriv... In zakaj sem jaz Janšev vernik in egoist...
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)