Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sicer te nekako ne obožujem, ampak kar je res, je res...
    • Ja to je pa najbolje, ker vsi mislite, da ste profi racerboyi z merodajnimi mnenji. Potem pa ratajo šank debate kjera guma je dobra in kjera ne.
    • Tapravi test je, ko daš gumo na svoj avto. Te adac testi so za v smeti.     
    • Vsak ve zase.  Tudi testi niso mirodajni. Pol sekunde prej ali kasneje se pritisne na pedal zavore, pa je ohoho razlika. Pustimo.  Dejstvo je, da pri enaki vožnji s celoletnimi proti zimskimi pozimi in letnimi poleti, so celoletne slabše. Saj se tudi zimske med seboj razlikujejo, pravtako letne. Lahko je najslabša letna poleti in najslabša zimska pozimi enaka odlični celoletni. Moje zimske so GY in DUNLOP, letne pa Conti, Michelin in GY. Mi na kraj pameti ne pride, da bi imel celoletne. To je MOJE mnenje. Vsak ve zase, kaj dela. Pa ne vsiljujem tega, kar napišem.    Pa tudi, kar se asimetričnih gum tiče...  Ni človeka, da me prepriča, da ima taka guma enak oprijem v eno ali drugo smer vrtenja. Zimska mora imeti smer vrtenja. To je zopet MOJE mnenje. 
    • Evo ga trota. Za otroke pa ne dat denarja za zdravljenje. Gnida   GOLOB V UKRAJINO POŠILJA 'HUMANE' RAKETE: WWW.REGIONALOBALA.SI Slovenija se je pridružila zavezniškemu programu kupovanja ameriškega orožja...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.