Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Indoktrinacija je huda zadeva... kje zagovorniki takih nezakonitih in z mednarodnim pravom skreganih akcij, najdejo to povezavo z levimi in desnimi bo zame ostala misterija za vedno.   Samo eno stvar povem pa čisto resno mislim. Vsi vedo kaj si mislim o JJ-u ampak, da bi recimo nekdo iz neke države takole uletel k nam pa ga ugrabil.... ma dejansko nisem kreten, da bi v tem užival ampak bi bil strašno nejevoljen in besen, da se nekdo vmešava v naše notranje zadeve.   Ne razumem, kako lahko nekateri se ob takih terorističnih akcijah ugrabitev navdušeno veselijo... me zanima a si že pripravljajo alibi za opravičevanje zavzetja Grenlandije. Tam ni Mandura in bo treba nekaj najti za opravičilo.       Aja, za zaključek... sem v omari našel to novo trendy Manduro Nike trenirko in sem ratal fasion freak... še očala moram najti.🤣
    • Čakam Trumpa, da osvobodi naše ceste  
    • Pozdravljeni,   iščem roko zadnjega brisalca Mazde 2 (letnik 2014+), če ima kdo/pozna koga, ki ima na zalogi. Če se slučajno najde iz kakšne razbite, predenj kontaktiram uradni servis.   Hvala!
    • Kot zmeraj odlična analiza. Se zna z časom še malo spremeniti,ko postane znanih še več dejstev,a običajno je kar točen.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.