Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Menjaj pa potem poročaj, mislim da je "delovna" temperatura tam nad 90°, verjetno nekje med 95° in 100°.
-
Sej če neb mel OBDja niti neb vedu, ker tale Mazda6 ma sam modro lučko za hladen motor. Men tkorekoč ne gre čez 86°C s parimi izjemami k so šle do 90. Mi pa na klancu dol začne takoj padat in pade zih za nekih 8°. Že če spustim gas, gre dol za par stopinj. Govorim za temp. okrog nule al pa nekej čez, če je pa 10 pod nulo, pa zgleda ne pride niti na 80. Zgleda bo res termostat, je pa tud res da topla ventilacija mi dela brezhibno. ECT mi pa pada tud če mam izklopljen gretje, tko da to ga zgleda ne mot.
-
Se strinjam. Jaz sem jih imel po nesreči ob tem sneženju na CX 30 na avtomatsko, led na šipi in so ob zagonu avta začeli "brisati". Kar slišal sem,kako gumice drgnejo po ledu. Valda sedaj ne brišejo več v redu in jih bom moral spomladi zamenjati. Tako da ja , brisalci vedno na OFF ,dokler jih sam ne vklopiš. Res neumnost na tej "Mazdi".
-
Jaz sem imel isto na modri MX-5, je temperatura padala in nikoli šla na 86°C. Termostat je bil v odprtem položaju in za zamenjati.
-