Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu: - "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?" V lokalu nastane smrtna tišina. Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega: - "Preden začneš z vicem, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem visoka meter devetdeset, imam črni pas v karateju, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven-baciteljka je prav tako blond! Zato, frajer, dobro premisli. Si še vedno želiš povedati tisti vic?" Slepec malo pomisli in odkima: - "Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat..."
-
Servis je imel v načrtu to menjati, ko bo redni servis in si še ni nabavil novega. Da je FucksWagen vmes še enkrat prišel "v bokse", ni bilo v načrtu, zato še niso bili pripravljeni...
-
Mogoče se varnosti pas na Fordih redno kvari, pa zato spada pod redni servis. 😄
-
Ta servis je polom. Za to vozim Hyundai-ja do 3. servisa, ker pač takšnega odnosa ne bom trpel.
-