Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A veš, da sem to že sam opažal. Prehitim po skrajno levem, ker nekdo vozi po srednjem. Nato se umaknem skrajno desno. In tistemu ne 'potegne', da bi pravzaprav lahko tudi on vozil po skrajno desnem. Sem se že spraševal, če mi hoče s tem kaj sporočit, ker vozi po 'sredincu'...
-
A ti še vedno z isto foro? Žuti bo zavzel Grenlandijo, cel kup folka bo pa še vedno nebuloze trosilo, da se ni nič zgodilo in še hvalili bodo tako potezo. LaLaLand.
-
Ja, tole bo ena velika lekcija, ki se jo bo moralo naučit 95% vseh voznikov, ko bodo razširili AC na tretji pas. Cel kup folka misli, da je ta pas rezerviran za kamione ali da je celo sramotilni pas. Sam sem skoraj ogrožena vrsta avtomobilistov, ki striktno uporabljam skrajni desni pas (vrhniški al pa višnjegorski klanec recimo), če je le možno in to pri 130km/h. Sam mam problem, ko na srednjem vedno naletim na opravilnega invalide, ki se fura s 100-tko in mu na kraj pametni ne pade, da bi šel na desni pas. Tko moram pač menjat dva pasa, čeprav ne bi blo nič narobe, če bi samo pičil po desnem. Ta sigurno ne bi pod nobenim pogojem zavil tja, da bi prišlo do trka. No pač, to se ne dela in potem dva pasa na levo in ko sem mimo spet dva pasa nazaj na desno, da zgleda malo glupo. Ampak mentalnemu podhranjencu še vedno ni jasno, da on dela nekaj narobe.
-
Skritikrt, toplo priporočam ogled tega filma ... 😁
-