Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Se pravi ti hujskaš ostale k polivanju z bencinom, ampak ti pa nebi polival. Res si ena navadna pička: -
Katero od "premium" znamk zimskih gum priporočate: goodyear ultragrip performance 3 michelin pilot alpin 5 bridgestone blizzak 6 dunlop winter sport 5 ... Do sedaj še nisem varčeval pri gumah in tudi tokrat ne mislim. Vem, da se vsi ne strinjate s tem, ampak jaz sem za znane znamke... AMZS test 31 zimskih pnevmatik dimenzije 225/40 R18 V WWW.AMZS.SI Veliko pnevmatik, a le malo zares dobrih Seveda za CX-30. 16". Kje kupujete gume, kje se najceneje dobijo? Hvala LP
-
jaz sem nazadnje naročil bosch orodje pri povšetu iz velenja, je pooblaščen tudi za makito, od ene 6 ponudb v slo mi je dal najboljšo in dostavo v 5 dnevih, orodje lepo zaprto v škatlah res 10/10 priporočam, napiši mu direkt na email serijske pa se dogovorita reportaža za vse ljubitelje seveda pride takoj ko zalaufam flexo, bo pa še mal trajal, ker sem na bolniški
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Za izgradnjo bivaka so bile surovina pločevinke, zbrane s strani prostovoljcev na 14 najbolj obiskanih gorskih izhodiščih. Prostovoljci so jih zbrali 2 toni. Tako da pitje piva ima lahko več dobrih namenov, ne samo gašenja žeje. Vrata odprl nov bivak v Julijskih Alpah WWW.RTVSLO.SI V Julijskih Alpah se je odprl novi Bivak III Za Akom nad Gozdom-Martuljkom. PZS ob tem poudarja, da so ta preprosto opremljena...