Skoči na vsebino

manual za mazdo 6 2.0 136

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Zanima me, ?e ima kdo manual za mazdo 6 sportcombi 2.0 136 v elektronski obliki-?e seveda sploh obstaja. Lahko tudi samo povezavo do njega.

hvala

lp

Napisano

uff mislim, da v elektronski obliki ne obstaja...

ce pa rabis normalno papirnato verzijo potem napisi mail na info@mazda.si ti bojo brez problema poslali manual domov.

CE si pa mislil service manual, to mam jaz ampak za dizel verzijo samo v papirnati obliki

za benz. pa tudi v pdf-u

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

uff mislim, da v elektronski obliki ne obstaja...

ce pa rabis normalno papirnato verzijo potem napisi mail na info@mazda.si ti bojo brez problema poslali manual domov.

CE si pa mislil service manual, to mam jaz ampak za dizel verzijo samo v papirnati obliki

za benz. pa tudi v pdf-u

Jas mam manual za mazdo 6 v elektronski obli PDF tuto kompleto od leta 02 dalje za kombi al pa limuzino.

Lp.

Napisano

Jas mam manual za mazdo 6 v elektronski obli PDF tuto kompleto od leta 02 dalje za kombi al pa limuzino.

Lp.

O, a bi se dalo to dobiti? :bravo: Kako velik je file?

lp

Napisano

Lp.

POZDRAVLJENI!

JAZ BI TE TUD PROSIL ZA MANUAL,GA NIMAM PA BI GA V?ASIH FEJST RABIL. :D:jupiii:

NI NAM LAHKO!!

Napisano

Pozdravljeni!

File je velik 527MB.

Drga? je pa to servisni manual za vse tipe mazde6 diesel in bencin ima 3000 strani. PDF je v ve? jezikih( EN.DE,FR;NL,ES,IT,SV ni pa v Sloven??ini)Je za izvedbo karavan in limuzino od leta 02.

?e koga zanima naj mi po?lje ZS.

Lep pozdrav.

Napisano

kowkele nisi se razjasnil a rabis service manual al pa user manula (navodila za uporabo)?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kowkele nisi se razjasnil a rabis service manual al pa user manula (navodila za uporabo)?

U bistu oboje. Sicer bi mi bolj prav pri?el user manual. Service manual sem tudi sam dobil na muli, tko da...

Sem pa poslal email uvozniku pa mi niso niti odgovorili, kaj sele, da bi mi kaj poslali...!

LP

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kitajci delajo pa vidne in to 4kom.pri 1.5 motorjih.... 🫣😂🤣
    • papir prenese vse in ni več kot je bilo pred leti, si pogledal konje in si točno vedel kolko aftek špila. od mojga žlahtnika cx5 jih ma celih 25 več kot moja cx30, pa ni primerjave. avto je dejansko za penzioniste. ti konji so ratali malo imaginarna stvar, konkretno, če primerljaš dinota, se bolje pelje, tudi z grafi podprto, kot x, čeprav ma x celih 46 konjev več. Jaz sem pred nakupom dodobra sprobal obe in se odločil gladko za dinota, pa ne zato da bi rad pršparal tistih par jurjev. Da ne bo pomote, X je iz tehničnega vidka konica diamanta kot motor, ampak tehnologija v praksi ni pokazala nekaj baš. sem jo sprobal zadnjič k sem pelu gume menjat in avto je dober. res dober. predlagam da greš sprobat preden presedlaš na mg. je velik, ni pa nepraktičen, dober krog obračanja in pregleden
    • Ajej. Ko smo bili mulci smo gledali samo dve stvari. Kulk ma avto na števcu, pa kulk ma auspufov. Zdaj pa še auspufe skrivajo...
    • Nekoč so govorili: kjer je dim - je tudi ogenj.   Zdaj pravijo: kjer je proračunski denar - so tudi nekulturni posli...       Novogoriški mestni svet: revizijo poslovanja javnega zavoda GO!2025 naj izvede tudi računsko sodišče - Robin WWW.ROBIN.SI Novogoriški mestni svet se je včeraj sestal na izredni seji, sklicani na pobudo dvanajstih svetnikov iz vrst Goriška.si, SDS, Demokrati in ZZP. Razpravljali so  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.