KAALman Napisano 11. oktober, 2004 Prijavi Napisano 11. oktober, 2004 Pita mali kamilko mamu kamilu: Maaama, zasto mi imamo grbu? Zato sine, da kad idemo po pustinji uvek imamo vode. Malisa cuti, razmislja i za 5 minuta opet pita mamu: Maaama, a zasto mi imamo duge trepavice? Zato sine, da kad idemo po pustinji da nam pesak ne ide u oci. Mali cuti, razmislja i za 5 minuta opet pita mamu: Maaama, a zasto mi imamo ovakve papke? Zato sine, da kad idemo po pustinji da nam noge ne upadaju u pesak. Mali cuti, razmislja i za 5 minuta opet pita mamu: A koji mi onda kurac radimo u zooloskom?! Citiraj LP KAALman
Maja323 Napisano 12. oktober, 2004 Prijavi Napisano 12. oktober, 2004 Nahajas se v puscavi, v roki imas eno jabolko, pred tabo pa je lev. Kako prides v taksni situaciji v Rim? Cisto logicno:Vrzes jabolko. Ker jabolko ne pade dalec od drevesa, je seveda takoj zraven drevo. Splezas na drevo in tako te lev ne more pojesti. Ker te lev ne more pojesti in si resen, se ti odvali kamen s srca. Kamen pade levu na glavo in ga ubije. Stopis z drevesa, resen si nevarnosti pred levom, zato si sedaj na konju. S konjem krenes na pot, ker pa vse poti vodijo v Rim si kmalu tam. Logicno, a ne?! Citiraj
LabiGT Napisano 12. oktober, 2004 Prijavi Napisano 12. oktober, 2004 Al pa meces jabolko direkt na glavo leva, ga ubijes in nadaljujes pot ker itak vse poti vodijo v Rim. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Maja323 Napisano 12. oktober, 2004 Prijavi Napisano 12. oktober, 2004 Al pa meces jabolko direkt na glavo leva, ga ubijes in nadaljujes pot ker itak vse poti vodijo v Rim. To je pa potem ?e DOMI?LIJA...ne ve? logika - hehehehe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.