Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Bil pri prodajalcu ker sem šel po feltne za zimo. Si je šel pogledat avto in je rekel, da je razlika ampak, da je drug material in da potegne drug odtenek. Pravi, da bi se Mazda zgovarjala na isto. Drug material. S tem se ne strinjam saj je odbijač tudi plastika a enake barve kot pleh. Torej? Oni bi lahko naročili nov del. Pobarvan. Lahko, da bi še večja razlika. Je rekel, da bo povprašal ličarja za mnenje in mi javil v petek. Je očitno "pozabil". Kaj se še da naredit? Lahko zahtevam zamenjavo dela? Barvat ne dam.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Prehitevalni pas pri nas ni več prehitevalni ker so avtoceste zaradi kamionov postale enopasovnice. -
Tudi jaz kupujem nove zimske gume. Za zimo sem se odločil za 16" in dokupil original alu črna platisca. Imam pa v homologaciji dimenzijo 215/65 R16. Sem pa na žalost opazil, da so precej drage gume za 16" v tej dimenziji. Kaj je dobrega za solidno ceno? Malo brskam in vidim, da so Conti, Goodyear, Michelin vse okrog 130€ kar je nenormalno za 16" zimsko. Kaj je dobrega za nižjo ceno? Kumho, hankook?
-
Vsi 😀 Ampak ni bilo v sklopu SloRoadster, sam druženje s kolegi. Je pa tko, da vsi furamo roadsterje 😀 Pa še Busso
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)