RebroRX8 Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Yo. Ma kdo kej pojma, katero olje naj dolivam v mazdo rx-8. Sej mam servisno knjizico, sam je u nemscini in ko jo odprem me "srat" prime Not pise samo 5 - 30 W. Ksno tako olje ku se ga dobi na petrolu al pa istrabenzu? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 kot vem je najbolj priporo?ljivo tisto ki ga prodajajo na servisu , ve? pa ne vem, jaz vlivam v mojo MX Coma Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Ne sme biti sinteti?no in niti polsinteti?no se pravi mora biti mineralno, druga?e pa taka gradacija kot je predpisana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 V po?tev prideta samo Dexelia in pa Elf,oba 5w30. Za to?n model Elfa pa ti javim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 ja pa sej elf dela olje za dexelio... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 17. julij, 2007 Prijavi Napisano 17. julij, 2007 Pa dobro ne kompliciraj,se bo? ?loveka ?isto zme?al..... Mene si ?e...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
RebroRX8 Napisano 18. julij, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Sm biu u kopru na servisu niso meli original olja. So mi dali Castrol TXT, liter olja okol 20 euru, zdej ne vem al bo kul al ne jbga, ce druzga nej bo tud tu dobru Citiraj
poky Napisano 18. julij, 2007 Prijavi Napisano 18. julij, 2007 Hmmm,ne vem no..... Kolko jaz vem,za Wankla ni dobro glih vsako olje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 19. julij, 2007 Prijavi Napisano 19. julij, 2007 Sm biu u kopru na servisu niso meli original olja. So mi dali Castrol TXT, liter olja okol 20 euru, zdej ne vem al bo kul al ne jbga, ce druzga nej bo tud tu dobru Ne vem ?e bo tole ok, verjetno se v?asih tudi zmotim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.