Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Na moji je samo rojstni datum, nobenega roka trajanja 😄
    • Spodnji del je plastični, naslon za roke pa je oblečen v usnje...   Kaj ni pri vseh CX-30 enako? Ima kdo od vas celoten predal oblečen v usnje?   LP  
    • Pošlji ZZZS številko (takoj pod čipom, nad tvojim imenom) na ZS, pa preverim.     Je pa res, da če imaš slučajno še vedno delujočo prvo serijo (zdaj je v uporabi že tretja serija), nima "roka trajanja". Ampak tistih je tako malo, da jih vidim mogoče dve na leto...       Da ni slučajno pošta nesprejeta ali pa napačen naslov v sistemu, pa sploh nimaš več veljavne kartice...  
    • Nobene mi še niso poslali po 10 letih🥴 Očitno jo premalo uporabljam🤒🥵🥶
    • Zdravstvena ima rok veljavnosti 10 let.   Po desetih letih ti pošljejo novo - kar sami z ZZZSja, tebi ni treba skrbet za to.    Če pa jo izgubiš ali poškoduješ, plačaš pa 10€ za novo.   Sicer pa piše na njej - desno od tvojega rojstnega datuma (na sprednji strani na sredini povsem spodaj). Sem jih že toliko videl in prekladal po rokah, da na pamet vem, kje kaj piše...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.