bostjan7 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 ?ivjo, zanima me, ?e je kdo montiral obro?ke okrog ?tevcev. In kje se da zadevo dobit v slo, pa cena ... lp, b. Citiraj
bostjan7 Napisano 6. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2007 Kot ka?e torej noben ni? ne ve... Bo treba zadevo pa? na ebayu kupit. sre?no Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. september, 2007 Prijavi Napisano 6. september, 2007 v manj kot 12 urah pa res ne more? pri?akovati vseh detajlov kako na?timati obro?ke in kje se jih dobi vem da je en hrva?ki kolega to naredil, samo sem pozabil nick malo pobrskaj po predstavitvah ?lanov Citiraj
bbilder Napisano 7. september, 2007 Prijavi Napisano 7. september, 2007 v manj kot 12 urah pa res ne more? pri?akovati vseh detajlov kako na?timati obro?ke in kje se jih dobi vem da je en hrva?ki kolega to naredil, samo sem pozabil nick malo pobrskaj po predstavitvah ?lanov Grof je to naredu. Je pa na drugi strani pri predstavitvi ?lanov. Citiraj
bostjan7 Napisano 10. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. september, 2007 Hvala za odgovore! Na sliki, ki sem jo prilepil zgoraj, mi nekako ni v?e?, da se obro?ke dobi le za montiranje "znotraj" ?tevcev ... Grof ima celotne obro?ke v alu izgledu, kar se mi bolj dopade. Bo treba ?e malo po netu pobrskat za primerne obro?ke ... lp, b. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.