Po tehničnih podatkih za CX-30 imajo vse 51 litrski rezervoar, razen modeli z AWD 48 litrov.
Rezervoar bi naj bil tako skonstruiran, da ima mislim da vsaj 10% rezerve od skupne kapacitete, naj me kdo popravi če se motim. Ko ti prikaže nula kilometrov, imaš torej še vedno 10% goriva v rezervoarju. Pa verjetno nikoli ne greš tankati ko je nula, ampak mogoče na prikazanih ca. 70, 80km. Pa še malo je lahko napake v prikazu nivoja in je to to.
Kapaciteta rezervoarja, tabela spodnja vrstica.
Točno tako. Saj nima veze ali je 30k€ ali pa 60k€. Določenim nam je mar za svoj avto ne glede na vrednost. 🙂
Edit:
Mi je pa vseeno čudna še vedno poraba...
A je normalno, da na ravnini po mestu če pospešujem z malo gasa (še niti cm pritisnjena stopalka) in mi kaže trenutno porabo 10-13l/100km. Ali več včasih.
Aja pa zakaj vedno natankam samo 40-41 litrov a doseg je pa pod 30-20km pred tankanjem? Blizu nule.
A nima CX30 48l oziroma 51l tank? Po navodilih je že tako.
Zakaj pol natankam samo okrog 40 litrov?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.