Celjski sejem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz na teli niti blizu 7 litrov. Bom šel pogledat, ampak mislim, da ni 10 tankanj, da sem šel čez 6 litrov/100km. Sem šel prav preštet. Od 126 tankanj, sem 16x šel čez 6 litrov. Najslabši rezultat je bil 6,34l/100km, najboljši pa 4,99l/100km (to je bil ravno poraba test).
-
Se mi je pokvarila ura, pa me zanima, če kdo pozna kakšnega dobrega urologa?
-
Mah, kaj naj naredim s teboj? Prvi stavek butneš tako bedarijo, da se vprašam a ti je cegu na glavo padu al ti štumfi tolk smrdijo, ker pri zdravi pameti ne bi kaj takega napisal. Jaz da bi Janši kar koli doniral? Ma mu ne šenkam niti pasji kakec! Prej bo pekel zmrznil... No, v drugem stavku pa napišeš, da boljše ne bi niti jaz: Če bi pri nas pravosodni sistem delal tako kot na Finskem in v Avstriji... Eeee, ja, to bi bila prava poezija in balzam za dušo. Vsaj mojo...
-
Na štajerski avtocesti nove zapore, pričakovati je daljše zastoje | 24ur.com WWW.24UR.COM Obnova štajerske avtoceste med Slovenskimi Konjicami in Dramljami vstopa v novo fazo. Od 8. junija do predvidoma 31. avgusta 2026 bo promet na približno sedem kilometrov dolgem odseku potekal...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.