Jump to content

Boss

Members
 • Posts

  27,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  299

Everything posted by Boss

 1. Life is cheap over there ... yeah cowboy
 2. Ja takrat je bilo "normalno", da smo imeli letno 400 mrtvih na 450.000 avtov, danes se pa za glavo držijo, če imamo več kot 40 mrtvih letno na 450.000 avtov.
 3. Pri čelnem trčenju si bye bye, ker tisti pas, ki je tam na sedežih je milo rečeno čist brezveze.
 4. Kam pa pol spizdijo? A je prišel lastnik avta?
 5. aha ste jih nastavli - prostituteki eni odlična fotka, moram rečt
 6. Samo GT je imela original senzorje zadaj (ne vem če tudi spredaj) pri letniku 2008. Že takoj naslednja po opremi GTA pa ni imela senzorjev in so jih naknadno montirali na željo kupcev. Zato je to vezano na rikverc. So pa meni še v času garancije crknili teli aftermarket senzorji (to se je celo čudežno zgodilo, ko so avto imeli na rednem servisu) in so jih zamenjali v okviru garancije.
 7. V primeru karambola se takole pelješ zadnjič.
 8. Aha pol verjetno niso original senzorji gor. Moralo bi biti takole. Zato dvomim, da je stikalo pri prestavni ampak je vezano na rikverc lampo.
 9. Hmm, hmmm, spodaj v podpisu imam 5,85 porabe, tako da ne vem če bi brez klime stisnil še kak deci manj.
 10. Pri men je klima skos ON, poleti, pozimi, ko je fejst v plusu al pa fejst v minusu je on. Ne vem, če sem jo 2x do zdaj izklopil pa še to se ne spomnim vzroka zakaj sem to naredil.
 11. Tlak plina je bil preverjen leto nazaj predno je šel kompresor pa je bilo OK. Razen, če sem bil nategnjen pa ne vem - peklo ni, tako da
 12. A si od Petrola dobu zlato značko velikega vlagatelja za zaslužke delničarjev?
 13. Ja sej, pri trgovanju s kriptoti moraš biti kar religiozen, ker je veliko moljenja in prošenj ter križanja in hoje po kolenih.
 14. Kolk hitr pa leti? Recimo do Kleka pa nazaj?
 15. Čist taka osnovnošolska... a je možno, da bi imel izklopljene senzorje s stikalom? Te se namreč ne prižgejo samodejno nazaj, tudi ko avto ponovno zaženeš.
 16. JAz sem tud skoraj 10 let imel original plin notri. Zamenjal so ga šele, ko je odletel kompresor klime.
 17. Bi bilo zanimivo videt koliko denarja je končalo pri "prijateljih". Če to zvemo se nam verjetno zmeša vsem po vrst. Zdejle se recimo prav vidi kako recimo sinček Toninček hiti s končanjem vojaškega posla z Nemci. Mudi se mu samo zato, ker so provizije verjetno že nakazane al pa vsaj dogovorjene. Nič ne rečem, kradalo se je vedno ampak tako megalomansko brezkompromisno kot zadnji dve leti pa še nikoli. Tale klepotokratska klika je še slabša od une v Rusiji in Ukrajini.
 18. Boss

  Jamralnik v2

  A ni to bolj ženska bolezen?
 19. Aha, vse preveč je tole bilo očitno, da gre za nvadno ravbanje in vojnodobičkarjenje, da je tudi vlada v odhodu težko gledala stran, saj bi bila sokriva za poskok inflacije. Ni druge kot ponovna regulacija. https://www.24ur.com/novice/slovenija/bo-vlada-spet-regulirala-cene-bencina-odlocitev-naj-bi-padla-se-danes.html
 20. Bicikel si rihta, zdaj je on na vrsti, da bo kolesaril okol parlamenta.
 21. Kaj je zgubu? Zdravo pamet? Te nikoli ni niti imel.
 22. Evo prasci spet dražijo gorivo pa kljub temu, da cena na svetovnih trgih ne raste. Če Golob ne bo tole zašraufal bomo imeli pizdarijo.
 23. Boss

  Jamralnik v2

  Baba ga je nalomila pol pa prav, da je z biciklom padu... Zdaj se lahko mal norca delam, k vidim, da ti ni nič hujšega, čeprav po modricah sodeč sem najprej mislil, da si najmanj ključnico zlomil al pa še kaj hujšega.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.