PeGo Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ima kdo tudi ta problem in kako ga re?iti? Ali se sopotnikov airbag lahko spro?i, ?e se odstrani njegov pokrov, ki se vidi na armaturki? hvala Citiraj
Jodlar Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Ima kdo tudi ta problem in kako ga re?iti? Ali se sopotnikov airbag lahko spro?i, ?e se odstrani njegov pokrov, ki se vidi na armaturki? hvala Joj tudi jaz imam ta problem. ?ivce mi bo spilo. A tebi tudi neha "?ri?kati" ko se avto segreje? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Airbag se nebo spro?il, ?e ni klju?a v klju?avnici, pa lahko ?ara? karkoli. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 10. februar, 2008 Prijavi Napisano 10. februar, 2008 Airbag se nebo spro?il, ?e ni klju?a v klju?avnici, pa lahko ?ara? karkoli. ?e bo pa kaj narobe bo pa sli?al "this airbag will self destruct in..." "buuuum" ?e sli?i? to pol ve? da ga je ofnal zdej pa resno, sej ti ga ne more ofnat ?e ne stisne? senzorja pod ?to?tango, al pa da zadaj kje kable zapr?ka?, kot pa pravi yavarye, klju? ven in ni ?ans da se spro?i Citiraj If in doubt, flat out...
Grega_ Napisano 11. februar, 2008 Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Najbolje da se v zvezi z airbaigi oglasi? na servisu. Ima? novej?i avto, airbagi niso tralala, mogo?e si lahko ?e armarturko kje po?koduje? pri odpiranju, nekdo drug je napisal da ima isti problem s ?ri?kom tako da verjetno se je ?e kdo oglasil na servisu s tem problemom in znajo zadevo po?timat. Citiraj
PeGo Napisano 11. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. februar, 2008 Joj tudi jaz imam ta problem. ?ivce mi bo spilo. A tebi tudi neha "?ri?kati" ko se avto segreje? Na ?alost niti takrat ko je v kabini toplo Mi pa na enak na?i? "?ri?ka" srednja konzola. Ta pa ko je toplo neha. Glede ?ivcev se pa strinjam s tabo A je ?e kdo odpiral ta pokrov. Kje so zati?i in ali je povezan pokrov s kakimi kabli. Slike bi bile zelo dobrodo?le Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.