Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
To je zgolj in samo vse zato, da se sami zaščitijo odgovornosti, tako proizvajalci v navodilih, kot servisi. Material ima da vzdrži brez, da ga v vato zavijaš...nobeno novo vozilo nikoli nisem vozil drugace od prvega dne. Motor, zavore je treba voziti normalno od prvega dne, a paziti skozi cel zivljenski cikel....(Rdece polje, pregretje bremz na klancu dol, uporaba hladnih vbdezju itd...) Ne samo prve dni.
-
Imel sem tudi sesalec in sicer Multi II 30 t inox, ampak je sel motor rakom zvizgat. Na samem sesalcu je vticnica in je cez cas iz notranje strani vijak popustil in padel v samo ohisje. Posledicno ga je med delovanjem zagrabil motor in je sel po gobe. Sem ga razdru, da dobim katalosko samega motorja in je bil motor drazji, kot sam sesalec :D. Je pa motor komplet zelezen in ne plasticen. Sesalec sem takrat dobil za 100€ (nov) padel iz kamiona , vap je bil pa 150€. Vrecke so pa drage ja... 4 komade sem potem dobil za 7€. Najceneje je bilo takrat na extreme digital. Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W Eingangsleistung, 230 V (blau) : Buy Online at Best Price in KSA - Souq is now Amazon.sa: Home WWW.AMAZON.SA Nilfisk Multi II 30 T INOX VSC Nass-/Trockensauger, für die Reinigung im Innen- & Außenbereich, 30 Liter Fassungsvermögen, 1400 W...
-
Sredini filmi tedna niso ponovitve in so verhunska nehollywood produkcija. To pa si si sam kriv. Kolega je odjavil. Plačuje radijo, ker ga ima v avtu. Tv ima samo za Netflix. So prišli domov v kontrolo, da nima antene in dokazal je, da nima kablske. Evo uredi si, imaš navodila kako 😉
-
Dobro, kdo je bolj verodostojen, prodajalec ali uradna dokumentacija/knjigica z navodili? Piše, da je priporočljivo. S tem lahko dosež, da manj olja pije skozi življenje ali pa da ga sploh ne. Tudi za zavore, ti bo dober mehanik rekel, da prve kilometre nežno.
-