Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Isto takole sem jaz odreagiral, ko sva s frendom (s pivom v roki) gledala Rogliča, ki poskuša pobegnit ostalim, pa kolega komentira "daj požen, kako jim ne moreš pobegnit" (sem mu rekel, da očitno Roglič ni neka klasa, bi moral it TI tjale v Španijo, da jim pokažeš kako se pedalira in pobegne elitnim kolesarjem). Kakšno modrovanje na suhe, me je kar razjezu, hehe
-
Streznitev za tiste,ki so kupili "Schwarzenegerjev" stroj od Lidl-a oz.Parkside-a. Jubilejna "zlata" štemarica od Parkside-a ob 30letnici proti najšibkejsi Makiti in staremu AEG-ju..oz Parksideovih 3Joule proti AEGjevim 3,1Joule in proti Makitinih 1,2Joule Parkside-a na vseh kanalih hvalijo ...a nihce ga ne primerja z konkurenco...razen na kanalu "100% MICHAEL" In testi so prav zanimivi oz. Parkside na drugem testu celo z večjim 8Ah akumulatorjem "popuši" na celi črti...v tretjem videu v testu z 20mm svedrom (za makito je določeno max.10mm!!!) parkside celo odide v "večna lovišča" pri vrtanju v debelejši tlakovec!!! Ne noreš verjeti kakšni "drek od dreka"
-
Ma hitro se to zgodi, malo nepazljivosti pa gre lahko vse narobe, zato obsojam kavč komentatorje, ki so po socialnih omrežjih vsi pametni, realnost na terenu je lahko kruta.