Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Evo, danes sem jo videl v živo in sedel v njej.   Prvi vtisi: - avto je zelo velik in prostorn - prtljažnik na uč podoben kot pri moji karavanski M6 - zunanjost lepa, lepša kot na fotkah - vijolična barva izjemno všečna, je zelo temna in vleče bolj na črno, ne zgleda ženska barva - materiali v notranjosti kvalitetni - nenavadno je ker ni zaslona oz. števca pred voznikom - nenavadna so tudi projekciska ogledala. Tudi vzvratno je v bistvu zaslon oz. projekcija kamere, lahko pa ga izklopiš in imaš normalno vzvratno ogledalo - ogromen zaslov v živo deluje lepše kot na fotografijah, še vedno pa bi bilo bolje, da bi tale kino ekran drugače zapakirali   Vglavnem avto mi je v bistvu všeč in je res vpadljiv. Ne deluje klasični SUV in tudi sedenje notri ni klasično SUVjevsko, kar je zame plus.   Evo še par fotk, moja petarda izgleda majhna.
    • Če vlada zniža trošarine za naftne derivate, bo manj denarja na drugih področjih, za zdravstvo, šolstvo, vojsko, gasilce, itd.. Začaran krog.  
    • Pa ravno subvencije je zamudila. Škoda.
    • https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22786425&display=Mazda+CX-6e       Imajo pa tudi drugi trgovci že na avto.net ... >> KLIK
    • Tudi Ferk pravi, da je že…
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.