Bosti Napisano 28. januar, 2005 Prijavi Napisano 28. januar, 2005 > Zadeva: Ne mores verjet! - JE TO MOGO?E???? > > Norca! > > "To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo > priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih > opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski. > Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila > sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos > slabo koncal. > > "V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, > najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil > "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem > torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec > in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila." > > Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je > zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kar tonski > tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi > hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo > vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi cesar je prislo do manjse > eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. > > Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s > hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in > spodnjem delu crevesja." > > > Vir: Los Angeles Times Citiraj
Bosti Napisano 28. januar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2005 > Uradno glasilo advokatov iz Masacusetsa (Massachusetts Bar > Associattion Lawyers Journal ) je objavilo dvajset avtenticnih > vprasanj, postavljenih pricam med raznimi sodnimi razpravami. Kaj so > sprasevali ameriski > odvetniki: > > 1. "Povejte nam doktor, je res, da ko clovek umre v spanju, se tega ne > zave do jutra?" > > 2. "Vas najmlajsi sin, dvajsetletnik, koliko je star?" > > 3. "Ste bili prisotni, ko so vas fotografirali?" > > 4. "Ste bili sami ali ni bilo nikogar?" > > 5. "Ste vi ali vas mlajsi brat padli v vojni?" > > 6. "Ali vas je ubil?" > > 7. "Koliko sta bili vozili oddaljeni med sabo v trenutku trcenja?" > > 8. "Bili ste tam dokler niste odsli, je tako?" > > 9. "Kolikokrat ste izvrsili samomor?" > > 10. "Torej otrok je bil spocet 8. avgusta?" > "DA" > "In kaj ste vi poceli v tem trenutku?" > > 11. "Ona ima tri otroke, ali ne?" > "DA" > "Koliko je fantov?" > "NOBEDEN" > "A deklic?" > > 12. "Pravite, da stopnice vodijo dol v klet? > "DA." > "Ali se je mozno po teh stopnicah povzpeti tudi navzgor?" > > 13. "Kako se je koncal vas prvi zakon?" > "S smrtjo." > "Cigavo smrtjo?" > > 14. "Kako bi opisali to osebo?" > "Bila je srednje rasti, z brado." > "Je bil to moski ali zenska?" > > 15. "Doktor koliko obdukcij ste opravili na mrlicih?" > "Vse obdukcije opravljam na mrtvih." > > 16. "Se spomnite, koliko je bila ura, ko ste pregledali telo?" > "Autopsija se je zacela okoli pol devetih zjutraj." > "A gospod Dennington je bil v tem casu mrtev?" > "Ne, sedel je na obdukcijski mizi in se cudil, zakaj je potrebna > obdukcija." > > 17. "Ste kvalificirani, da dajete vzorce urina?" > "Kvalificiran sem ze od mladih nog." > > 18. "Doktor, preden ste priceli z obdukcijo, ste preverili puls?" > "Ne." > "Ste preverili krvni pritisk?" > "Ne." > "Ali ste preverili dihanje?" > "Ne." > "Torej je mozno, da je bil pacient se ziv, ko ste zaceli obdukcijo?" > "Ni mozno." > "Kako ste lahko tako prepricani doktor?" > "Zato, ker so bili njegovi mozgani v posodi s formalinom na moji mizi." > "Ali ni mogoce, da je pacient poleg tega vseeno bil ziv?" > "Mogoce, da je ziv, in se se danes nekje bavi z advokaturo." Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.