Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Two old ladies were outside their nursing home, having a smoke, when it started to rain. One of the ladies pulled out a condom, cut off the end and put it over her cigarette, and continued smoking. Lady 1: What’s that? Lady 2: A condom. This way my cigarette doesn’t get wet. Lady 1: Where did you get it? Lady 2: You can get them at any drugstore. The next day, Lady 1 hobbles herself into the local drugstore and announces to the pharmacist that she wants a box of condoms. The guy, obviously embarrassed, looks at her kind of strangely she is, after all, over 80 years of age, but very delicately asks what brand she prefers. Lady 1: Doesn’t matter son, as long as it fits a Camel.
    • 😠   Moj mobitel nima dovolj baterije za slikat, snemati, pošiljati MMS sporočila, ima pa dovolj baterije, da me vsake 5 minut opozori, da je baterija skoraj prazna...   😠
    • In še eden za alfiste. 😃    
    • Za prijatelje si je treba cajt vzet, za prijatelce pa kondom...
    • Dobr, ja, sm kmet an s hribu doma...    Ma, neki mi ne štima...   Pozim je bil tak mraz, de mn je še na bankomatu minus kazalo. Ma, Krištodio, men na bankomatu tud u tej vročini minus kaže... A je to že u ekranu zapečen minus pa ga zmerm kaže al je ki druzga na stvari?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.