Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Meni napiše opozorilo na aramaturki, da kamera ne vidi dobro in asistenčni sistemi ne delujejo kot je treba. Kar sem do zdaj opazil je V vzrok ali nizko zimsko sonce ali pa zarošeno oz. zamrznjeno steklo pri kameri. Če imaš luči na Auto in dolge vklopljene (leva palčka naprej), potem avto sam izklopi Auto in ostaneš z normalnimi dolgimi. Preklopi na dnevne luči in sam vklapljaj dolge, dokler se šipa ne odrosi oz. odmrzne.
-
Tak sem imel na i20n. Probaj v zgornjem kotu prste potisnit med gumo in pleh. Škripanje je nehalo. Na koncu so morali menjati tesnilo okna, ker je rotiralo in drgnilo po B stebričku. Uredil na garancijo. 20250310_164548.mp4
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Baterijo snamem iz bicikla in polnim v prostoru kjer je 19°C. Tako predvčerajšnjim, kot tudi danes je bila pri tej temperaturi sneta s polnilca in takoj zatem sem šel na turo. Predvčerajšnjim je bilo zunaj cca -3°C danes pa +4°C. Danes se je obnesla bistveno boljše, da bi bilo temu vzrok 7°C razlike pa kar težko verjamem. -
OK, hvala za odgovore, samo da vem v čemu je stvar.....
-
Bom dal na 2.5 ja... 😁 Ja je zoprno sploh ker je pri ušesu in direkt rozlja na uho...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)