Skoči na vsebino

Xedos9

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ima, ima, ...

Funkcija search je zgoraj desno.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kaj je samozavest? Ko ti ga ženska pol ure vleče in ti ne vstane, pa jo vprašaš: - "A to se ti večkrat zgodi?"
    • Je kar brizantna zadeva,tako,da sem kar sem sal...izjemno zanimivo-obraz oblasti. Vsa čast "babi z jajci".    
    • Kaj jamraš čez Mazdo. Bodi vesel, da nisi VW ali Renolda vzel.  Tam bi se šele načudil🤣
    • No, če smo že pri tem, tudi sam in marsikdo je vzel subvencijo Ekosklada, ko je vgrajeval toplotno črpalko in podobno. Sicer to pri meni pomeni 2500€ pri cca. 300 k€ investicije v hišo, drugega pa ni bilo, ker bi moral enostavno iti v prevelike investicije, da bi potem dobil nek mali drek nazaj. Ni nekaj zaradi česa bi ravno do stropa skakal. Je pa vse to dokaz, da se vedno več denarja steka od revnih do bogatih.  Problem denarja za subvencije pri nas je tudi, da ga je na nivoju države premalo. Recimo jaz se že kar nekaj časa matram, da bi prišel pri kakšnem projektu s stranko do razpisa, pa ne gre zaradi raznoraznih omejitev, ki si jih je določil vsivemokdo. Vse kar je na voljo, je pa izredno malo, če pogledaš od daleč. Recimo 250 k€ razpisanega denarja in se ti prijavi 100 podjetij. Kdo bo energijo za vso birokracijo metal stran za tistih par fičnikov, ki jih na koncu dobiš? Kdo je pa odgovoren za to, da je premalo denarja. Ljudje, ki smo jih izvolili v EU parlament.
    • Uf, to me pa preveč vprašaš ...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.