Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Z nekaj zadržki, vendar brez posebnih problemov sem danes uspel prečkati mejo z Belo krajino. Na sliki v ozadju je Tofova trta.
    • Kakšen šuko. Do parkplaca bi moral vleči ene 120m kabla čez ene 3 dvorišča. Prav gledal bi me.   Vsako leto počitnikujemo na Mljetu, in edini električen avto tam ki sem ga do sedaj opazil na otoku, je VW Up. Ima ga domačin v Polačah. Turisti vedo da Mljet ni električen raj.  
    • Seveda smeš. Ampak so bile znamke, kjer pri takem režimu ni več veljala garancija na baterijo.
    • Na žalost ni. "Fantje" so bili malo pod  "gasom" pa so  en malčk zatežili puncam.    https://www.24ur.com/novice/tujina/prijeli-41-letnika-ki-je-s-druzbo-napadel-slovenca-v-medulinu.html  
    • Saj ne vem kaki brutalnež si ti? Če rihtaš kitare, te nisem imel za takega.   Če sta potem odšla in pustla dekleti pri miru, v čem je smisel, da se jima sledi in nahobla, tak fejst da sta polomljena?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.