KAALman praznuje
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Moja cx-30 bo kmalu zapeljala v 4.leto in kot vedno do sedaj potrebuje obisk SERVISERJA, v mojem primeru je to Selmar s katerim sem bil do sedaj vedno zadovoljen.... 🤗 O ceni servisa poročam👍 Naročil sem pa tudi testni avto CX-30 G140, roči m.torej tisto novo čudo od "dinota" , da vidim v resnici kaj bi to sploh bilo.... 😁😉 Bom preizkusil in poročam po 21.8...😉
-
Bom se še jaz malo pohecal. Gre v luknjo 😉 Pri rabljenih vilicah je problem, da moreš vedet kako dolžino rabiš. Ko sem montiral Reba Team, je dal zvedo noter in zgoraj rezal, če ne bi moral head set podlagat in ti geometrijo še bolj spremeni. sem jo že tak, ker sem šel iz 80 na 100mm. V glavnem, če je tvoj vrat vilce daljši, kot je od rabljene, bo težava 😉
-
Ma ja. Na AEG sušilnem smo filter strgali. Vsaka serija ima kako napako. Važn je globalni output. Kaj mi pomaga celi filter, če da dosti vlage v prostor (ena serija Bosch-a) ali pa slabo suši.....
-
Saj ni res, pa je ... da prodajaš avto 3 leta ... ali kupiš avto, ki že več kot 3 leta stoji ... Mazda Mazda6 SLO CD175 4x4-1.LAST-LED-NAVI-ACC-KAMERA-BOSE, letnik:2017,18990 EUR - prodam :: Avtonet :: www.Avto.net
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.