Skoči na vsebino

mazda miting

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

Ob 17.00 na Planetu Tu?, kot zadnji?

dobro , mene zadnji? nekak ni blo.. tako da.. grem danes prvi?... in kak dolgo ste po navadi tam :D ? da se ne pridem obrnit v celje :huh:

Napisano

zakaj pa nova tema???? ?zmeden?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je jures napisal:

zakaj pa nova tema???? ?zmeden?

ha ? ni? jasno....

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

Zakaj je ne more? odpret?

nevem.. neko napako javlja kao.. ni? si nemorem prebrat

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

ja a lahko kopira? kaj ti javlja?

?al se tudi to ne da :S :angry:

Napisano

verjetno rabi samo switch to obicajno stisnt....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Za tiste, ki stojijo ali se počasi premikajo v zastojih na avtocestah:    
    • Ampak v drugo smer pa to ne gre. Mislim, ko moraš pa ti zavarovalnici plačat premijo, je treba pa takoj, se ne čaka dva meseca...
    • In koliko imajo po novem omejitev tovornjaki? Ko sem jaz delal izpit, je veljalo, da morajo tovorna vozila imeti omejevalec hitrosti pri 95 km/h, kar pomeni, da hitreje ne morejo iti. Zdaj pa berem, da se pri 110 km/h vrže na prehitevalni pas...    
    • Alex 2 kombija z motorji, start sreda Mieming (Innsbruck) za Split. V sredo je bilo najhuje, Turski, Karavanke, pa se nesreca pri Krskem, sva sla na Graz....spala v Kungoti isti dan. 12 ur do Maribora za 400km....   Naslednji dan vceraj 2 uri na gruskovju ne zaradi meje ampak ceestnine za mejo vsak avto na rampo.... Z 18m kompozicijo ni moznosti stranskih cest   Vceraj so meli frej, 9.6 imajo frej in se nekaj. Binkosti poceli. Imata oba prav ampak sta dve loceni pravili:   1. Omejitev je 130 2. Levi pas je prehitevalni in ne vozni   Ce gres 130 po levem pa ne prehitevas si v prekrsku za razvrscanje   Ce gres 150 po desnem si v hitrostnem   Ce gres 150 po levem pa ne prehitevas pa v obeh...   Jaz sem pa velikokrat v prekrsku ko grem 120 na desnem mimo teh na levi, ampak ne da bi prehiteval zgolj zato ker spijo tam pa je desni hitrejsi...   Takle mamo ampak po domace ce si prehitel se umakni, ne glede na hitrost....
    • Sm kmet an s hribu doma, pa nism lih na tekočem s spremembami cestno prometnih predpisov. Koliko je po novem omejitev hitrosti na avtocesti? Da ne bom za brezveze vozil počasneje, kot se sme samo zato, ker nisem seznanjen s spremembam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.