Symon Napisano 7. avgust, 2010 Prijavi Napisano 7. avgust, 2010 Original podalj?ek od nove Fabie me je ko?al groznih 14?. Je pa una napol gumijasta plastika in se ga upogne po ?elji in pa?e na marsikater avto. Tako da kdor ima kak?no ?eljo po kak?nem simpati?nem, diskretnem podalj?ku naj gre na prvi ?koda servis in re?e, "da bi tist ?rn gumijasto/plasti?en podalj?ek od nove Fabie spredaj". Za moj okus je ravno prav?nji, ni nek kri?e?. Obenem je dovolj gumijast, da se ne polomi, kve?jemu popraska. Fiksira se ga na odbija? s knipingi.Tole je slikal prijatelj, ki je isto naro?il zase:Tu se malo bolje vidi kako izgleda na (mojem) avtu:(ignorirajte aditiv za v olje by Tu?) Citiraj
enej_46 Napisano 9. avgust, 2010 Prijavi Napisano 9. avgust, 2010 sprednji podal?ek od leona cupra r je tudi 20 e bv angliji par e po?tnine, je treba vpra?at koliko je tukaj. zgleda pa kr agresiven Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Deeyan Napisano 31. avgust, 2010 Prijavi Napisano 31. avgust, 2010 ?e se bo kdo slu?ajno ?e kdaj ubadu z V6 swap oz. karkoli mu bojo te informacije prov pr?le http://www.imazda.com/forums/showthread.php?t=13617 (?e se vam zdi, da sm dal v napa?no temo, admini prestavte ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.