Pravijo, da se celo življenje učiš. No, jaz sem se za tretjo življenjsko univerzo vpisal v tečaj mtb. Organizira ga obalni mtb klub, ki je kar aktiven. Mene so dodelili v skupino "bolj star, bolj nor". 😄
Vsaka dodatna informacija in prikaz vožnje po trailih je dobrodošla.
S tečajem pričnem danes. Upam,da bo zanimivo. 😊
Včeraj pa po dolgem času ni bilo kolone iz Lj proti kopru, tako, da je bil prav užitek voziti. Niti ni bilo pacientov in mečkačev na levem pasu, začuda.
Kakšen trend? Tamle od 2007 do 2014 je očiten, ja. In to padajoč. Potem pa ni sledu o trendu ampak je nihajoča naključna statistika. Eno verižno trčenje ali večja nesreča, imaš 5 mrtvih in ti leto odskoči. Za naraščajoč trend boš moral še malo počakati. Pa glede na porast prometa tole ni slabo. Lahko je pa vedno bolje, to pa ja.
Pravilno si se odločil. Dobro je imeti vsaj eno dolgo, eno kratko kolesarsko majico. Še bolje pa je, da imaš vse po dvoje, da ko daš prat, imaš na voljo drugo. Jaz imam poleg tega še zimsko kolesarsko jakno, podkapo, dvojne zimske rokavice in nogavice. In dve čeladi (belo za poleti, ker baje manj kuri v njej, drugo za ostale letne čase).
To je dokaz, da na mazda forumu s skupnimi močmi in rešitvami rešimo marsikateri problem. Sicer najdem za marsikateri problem rešitev, v tem primeru pa sem včeraj cel dan tuhtal in bil slabe volje. Tako, da mazda forum je zakon. 🤘
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.