Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A boš homologiral spremembo na vozilu ali raje manjšo lopato kar na dosegu roke v kabini, za primer če kdo vpraša glede spremembe?
-
Em, glej, sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl, ki češ zdej s tem povedat: "... ... so ustaši trenutno okupirajo ... ..." Prvi Ustaši so se borili proti "Turkom" in s tem pravzaprav omejevali njihove napade tudi na naše prednike. Drugi Ustaši pa so se v času druge svetovne vojne borili proti komunistom. In ker vsi dobro vemo, da zgodovino pišejo zmagovalci, so Ustaši označeni kot kolaboranti in sovražniki, Komunisti pa kot odrešitelji naroda. Naj te nekaj vprašam: Na območju Slovenije sta nemški in italijanski okupator med vojno pobil okoli 31.700 Slovencev. Rdeča armada je povzročila nekaj več kot 5.000 slovenskih žrtev. Protirevolucionarni tabor, v katerem so zajete vaške straže, četniki in vse tri veje domobranstva, so med vojno zakrivili smrt 4.400 Slovencev. Zavezniške vojaške enote so predvsem v bombardiranjih pustile skoraj 1.900 žrtev v Sloveniji. Ustaši so med Slovenskim narodom povzročili 800 smrti v Sloveniji. Partizansko-revolucionarni tabor (komunisti) je povzročil več kot 24.000 žrtev – med vojno in po njej. Zdaj mi pa ti povej, kdo je bil večji sovražnik Slovenskega naroda?
-
Ni treba izbrat ne ene ne druge. Samo pri "eni" se ni nihče oglasil, pri "drugi" je pa takoj vse narobe... Saj sem pričakoval tako reakcijo in to prav od tebe. Počasi postaja že dolgočasno...
-
Nekaj ne bo v redu s tem avtom. Dizel, pa skoraj 300Kkm. Po moje so števec navili naprej in ima v resnici dvakrat manj kilometrov. Nateg. 😉
-