Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Poznam. Sem imel enega tak. Smo vse 4 ven dali kirurško. Mam ga doma. Samo tega leže je samo pol, pol so ga zdrobili.
-
Še nekaj... Sicer je motor kar solidno povlekel pa vseeno... Se splača doplačat za 2.0 186hp? Prodajalec me je sicer vprašal če je kaj avtoceste med vožnjo pa sem rekel, da redko. Mi je po tem priporočal 2.5, 140hp. Se pravi nima smisla doplačat za močnejši motor a ne?
-
Moja so klasično velika, da lahko dec dobr prtiska pa da mu ne zdrsne ven... noga mislim.
-
Mel miato, barchetto, zdaj coupeja. Trije tipi avtov, vsi lahki, en rwd podhranjen 1100kg, en fwd srednje hranjen 1000kg, zdaj fwd kar primerno rejen, a že težji 1250kg Tud dveh ne moreš enako peljat, oz se obnasajo enako. Mazda pa je ena redkih ki ima tezo razporejeno 90-60-90 in je lahko podhranjena pa se ji ne pozna
-
Hmmm, če bi bila lužca na drugi strani bi bil verjetno kriv odtočni kanal, ki odvaja vodo, katera se nabere iz šipe pod brisalci. In Ta se zaradi listja in duge nesnage zamaši pol pa čez teče. Lahko pa da je avto parkiran tako, da voda steče pod tepihom in je zato lužca na kontra strani. Ne vem osebno bi tu začel kontrolirat. A je bla vetrobranska tud kej menjana. Če je slabo zatesnjeno lahko tudi teče skozi.
-