Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ni tako hudo kot mislite, smo bili že nekaj časa nazaj, ko nismo sestavili vlade celo več mesecev brez nje pa ni vplivalo na naše gospodarstvo, plače, penzije itd. Državni parat lahko kar nekaj časa nemoteno deluje tudi brez VLADE in dobrim nadzorom.... 
    • Mogoče gre pa ČISTO ZARES.... 
    • To ni moj problem. To je problem finančnikov, vlade, trgovcev... Sistem se bo sesedel, ker trenutna vlada fila javni sektor, realnega pa stiska. Posledično bo vedno manj delovnih mest, vedno manj vplačil in vedno več prejemnikov socialnih transferjev. Jaz sem svoje oddelal in plačeval davke in prispevke tako zase, kot za druge. Nikoli nisem skrival prihodkov in utajeval davkov. Tako,da nisi pravega našel za trkanje na vest. 😉
    • A tvoj avto upošteva omejitve in potem prilagodi porabo bencina?    A preko prepoznavanja prometnih znakov?   Ta pa zmaga:   "Če bom drug teden boljše grem na servis. Tokrat zares."      
    • Skrajšano. Ne da bi se tega zavedali si pogosto sami žagamo vejo na kateri sedimo.    Tvoja penzija se ne črpa iz zbranih dajatev v preteklosti, ampak iz sedanjih dajatev, iz meseca v mesec. Tudi če si še tako nekoč filal žakelj in si na papirju do tega denarja 100% upravičen, v določenih primerih ne bo pomagalo, če se bo žakelj sesedel. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.