Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To je celo res... brazilci imajo precejšen profit zaradi velik otrok, če si zraven še brezposeln... ampak pustmo to, ker verjetno ni tukaj nikogar, ki bi jim zavidal njihov življenski slog.   Me je pa to tvoje preračunavanje spodbudilo, da sem šel še sam pogledat skozi stroške. In ja za enega otroka v 14 letih je šlo okoli 65k€. V tem obdobju za dva avta in gorivo, servise, zavarovanje minus ceni ob prodaji ali trenutni vrednosti pa okoli 80k€.   Če potegnem na 20 let pa je otrok okoli 120k€, avto pa v predpostavki, da ne bom menjal pa natančno enakih 120k€.   Je pa res, da tako kot praviš, več kot imaš otrok manjša se strošek na enoto. Se pravi vsak nadaljni otrok je cenejši, kot če imaš samo enega. Ampak govorit, da otrok ni strošek... je ampak do tega trenutka nisem gledal tako na to... pa v naprej tudi ne mislim, je pa vse skupaj vseeno zanimivo. In ja, kdor živi iz rok v usta z majhno plačo, krediti za stanovanje, ki si jih lahko privošči oziroma dobi le če je brez otrok ... ja in takih je zelo veliko, kar logično kot posledica pomeni manjša nataliteta. In to je poanta cele zgodbe, ki se je začela s tistim člankom. 
    • Jest pa moram rect, sem zimske GY menjov za Uniroyal 😬 Pa sem jih bil prsiljen sprobat cez vikend k sem bil pr kolegu pod Krvavcem, in moram rect da velik bols drzijo v snegu/ledu kt so pa GY kadarkol drzale. Se ne spomnem ker model so ble GY samo vem da 2018 je bil to najnovejsi UG model, pa top 3 je bla guma na testih
    • Sej moje so tudi malo rjave, sam ne toliko, pa je avto star 10 let   Koliko so pa nove čeljusti za mazdo 6?   Nazaj na temo.   Super zadovoljen z Nexen WinGuard Sport 2 že drugo sezono.   Tihe, udobne, držijo, vodo lepo odvajajo, najbližje snegu pa bodo ko bom šel čez Razdrto in bo sneg na Nanosu
    • Si bil blizu mene.😉
    • Danes sem šel po eno prikolico v Sečovlje. Ker pa sem bil tam šele popoldan, se bom ustavil pri nekem možakarju doma, da dobim dokumente. Dobim njegov naslov in spotoma, ko grem po prikolico, zavijem v Senedelo in poiščem blok. Parkiram pred vhodom v garaže in zgoraj vidim velik napis: Senedelski razgledi. Jasno, da me takoj zamika razgled. Se obrnem okoli in - razgled, da te kar posede:    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.