Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Preko CarPlay so že nekaj časa na voljo dodatne informacije preko HUD… tako za Apple Maps, kot tudi za Google Maps… Vsaj pri CX-60 je tako… 
    • 95-oktanski bencin nekoliko cenejši, dizel dražji WWW.RTVSLO.SI Liter 95-oktanskega bencina se bo v torek pocenil za 1,1 centa in bo stal 1,592 evra, dizel pa se bo podražil za 3,8 centa, na... Kaj bo zdaj namesto “dol s Golobom” ? 🤪  
    • Za našo novo Mazdo pri hiši, model CX3 2020 sem naročil SD kartico z mapami (2025 update). Sklepam, ker ima HUD display da bo imela še dodatne informacije gor, ki jih prek Android Auto ne dobi. Izkušnje? Tudi če ne bo OK, se mi ne zdi teh 42€ veliko.
    • Slepec pomotoma vstopi v bar za lezbijke, si najde prost stol za šankom in naroči pijačo. Čez nekaj časa se zadere k barmanu: - "Ej, bi želel slišati dober vic o blondinkah?"   V lokalu nastane smrtna tišina. Z nizkim hripavim in grozečim glasom se oglasi ženska, ki je sedela pri šanku poleg njega: - "Preden začneš z vicem, mislim, da bi moral nekaj vedeti! Točajka je blond, jaz sem visoka meter devetdeset, imam črni pas v karateju, ženska poleg mene je dvigalka uteži in je blondinka, ženska na drugi strani poleg tebe je profi rokoborka in je blond, ven-baciteljka je prav tako blond! Zato, frajer, dobro premisli. Si še vedno želiš povedati tisti vic?" Slepec malo pomisli in odkima: - "Ma ne, ne da se mi ga petkrat razlagat..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.