Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Jože v pubu naleti na lepotico. Po kratkem flirtanju odpravita k njej... Drugi dan se Jože, ko je bilo sonce že visoko, prebudi. Na nočni omarici zagleda sliko bradatega moškega. - "Kaj?!? A ti si poročena! Kako si lahko to storila?" - "Sprosti se, nisem poročena." - "Je to tvoj fant?" - "Nimam fanta." - "Je to tvoj brat?" - "Ne, ni." - "Kdo pa je potem to?" - "Jaz, pred operacijo..."
-
Vedeževalka pravi radovednežu: - "V kratkem bodo na vas metali cvetje in o vas lepo govorili!" - "O res, s čim si pa bom to prislužil?" - "Ne boste si prislužili, taksna je navada na pogrebih..."
-
Pa niso pred menjavo sporočili, da bodo menjali? Jaz jim ob oddaji avta strogo povem, da vsak večji strošek, recimo nad 50€ (material + delo), mi morajo sporočiti po telefonu, da potrdim menjavo.
-
Eh, Merkur(ac). Hudič je ker imamo, kar pač imamo v Sloveniji, ki je majhen trg in se jim jebe za stranke, ker veliko drugih možnosti nimaš. Sam tudi takole izkoristim dostave in nabave robe, kar se da. Ker se mi enostavno ne ljubi več okrog laufati in nabirati robe. Sem prerastel. Ampak kaj kurac, ko tem idiotom sistem ne laufa. Pa včasih še za osnovne stvari.
-