Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Pakiramo prtljago za dopust na morju in gledam v ženino potovalko... Hja, saj veste, 'kmet an s hribu doma', pa mi ni bilo nekaj čisto jasno. Pa vprašam: - "Zakaj pa boš s seboj vzela črn kostim?" - "Ja, dragi, saj veš, da ne znaš plavati..."           Ja, v vojski so me naučili, da naj ne sprašujem, če nočem vedeti odgovora...  
    • Od Ferrarijev bi imel edino Ferrari Vega L80 RS - ker je dizel...
    • Milanu je doktor predpisal viagro in ga poučil, kako jo mora jemati. Uro pred spolnim odnosom jo mora vzeti. Milan se vrne domov, vzame viagro in pokliče ženo v službo. - "Takoj pridi domov! Zelo nujno je in doma moraš biti v roku ene ure!" - "Bom poskusila." Milan pa čaka, čaka in čaka. Še deset minut, pa bo minila ena ura odkar je vzel viagro. Takrat zazvoni telefon: - "Ljubi, naletela sem na prometno nesrečo in ne vem, kdaj bom lahko doma." Borut pokliče doktorja: - "Doktor, strašno! Ne vem, kaj naj storim. Vzel sem tableto, žena pa ne more priti domov. Kaj naj storim?" - "Ali nimate pri vas tudi gospodinjske pomočnice? Poskusite z njo." - "To pa ne! Z gospodinjsko pomočnico lahko seksam brez viagre..."
    • Se oglasi žena: - "Ti me ne ljubiš več! Vidiš, da jokam, pa me sploh ne vprašaš, zakaj!" - "Žal mi je, draga moja, toda to vprašanje me je doslej stalo že preveč denarja..."  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.